Indfarvet mørtel

Det er ofte en stor fordel at indfarve mørtlen. Uanset om det er opmuring, fugning, pudsning eller vandskuring, opnås en overflade som er nem at vedligeholde.

Indfarvet mørtel er en af de nemmeste og mest vedligeholdelsesfri måder at farve sin bygning på. Når mørtlen er gennemfarvet, undgår man et ydre farvelag som slides ned, som det ellers sker ved kalkning/maling.

Men selv om man ønsker at kalke/male, er det alligevel en god idé at indfarve den underliggende puds eller vandskuring i samme nuance som malingen/kalken. Derved vil nedslidningen blive mindre synlig, da der slides ind til et lag i samme farve.

Enkel indfarvning

St. Astier NHL mørtel kan indfarves i specialfarver til specielle projekter eller i 36 forskellige standardfarver. Farverne leveres som tonemix i små poser, hvor mængden af farvestof er tilpasset 25kg, hvilket svarer til en pose NHL-mørtel.

Naturprodukt

Farverne ligger inden for det afdæmpede og naturlige spektrum. Akkurat som med alle andre St. Astier-produkter, er pigmenterne fremstillet af rene naturmaterialer – her i form af naturlige franske jordfarver, der hverken indeholder kemi eller tilsætningsstoffer.

Hvis man senere skulle ønske en ny overfladefarve, kan den indfarvede mørtel uden problemer overmales med kalkmaling.

Klik og nedhent al information om produktet som PDF

Klik og nedhent al information om produktet som PDF

Nedhent Prisliste m. TUN Nr.

Klik og nedhent prisliste som PDF